Espectacles

"El cas caputxeta" Pinotxo en bicicleta

Cas Caputxeta és una historia amable sobre la llibertat i la recerca de la veritat, un viatge visual i musical amb regust de cinema antic en una original versió del clàssic universal.

Titelles, Mitjó

Divendres a les 18.30h - Espai central

 

 

"Alien"
Sol de Lavit

Què te a veure el caldo de la iaia amb ET? Perquè els ovnis tenen forma de platet i no de olla? Una aventura interglàctica de les mans d'una jove companyia del Penedès.

Titelles, Mitjó

Divendres a les 20h - Terrasse del Centre Cultural i recreatiu

 

"Welcome to my head"
Kerol

Un home a la vora de l’esquizofrènia, ens convida a viatjar entre els plecs del seu cervell. Personatge caradura, ple de tendresa, sarcasme i deliri. Gentil, rocambolesc i cansat dels happy ends, Kerol ens mostra els efectes adversos que produeix el viure en els nostres temps. … Una excèntrica combinació de malabars, beatbox bronquític i sons dispars.

Cercavila. Música, malabars, Mitjó

Divendres a les 22h, Plaça de l'esglesia

 

Public recomenat

Mitjó: familiar

Mitja: adults

 

"Maiurta"
Los Galindos

Petit circ de fusta i lona. Espectacle de modelatge plàstic i vivències. Una experiència musical de variabilitat sonora. Circ d’entranya, suggeridor a viatjar a la pròpia intimitat. Un divertiment poètic i acollidor per a tots els públics.

Circ, Titelles. Mitjó

Divendres a les 19.30h - Espai central

Aforament Limitat, preu: 2€

Batucada
EMAP

L'Escola de Música de l'Alt Penedès omplirà de ritmes la primera cercavila nocturna de titelles.

Cercavila Barri Vell, Mitjó

Divendres a les 21.30h, Sortida del Camp dels arbres

Correllum
Diables Riudefoc i Mitjó

Un recorregut pel casc antic amb jocs de llum, guspires, foc i flames, una proposta original i innaudita! Us convidem a participar portant una disfressa o algun element al voltant de la llum!

Cercavila

Divendres a les 22h30, sortida Plaça esglesia

"Puppet Pro"
República Toxica

La improvisació ha arribat al món dels titelles, per què, us preguntareu? La precarietat laboral ha obligat a crear un espectacle com aquest. Els titelles són manipulables: no cobren, no sel’s ha de donar d’alta de la seguretat social, i estan disposats a fer-ho tot.
Un improshow diferent, irreverent i molt divertit. Un espectacle on el públic proposa una situació i els titelles improvisen pels descosits

Titelles, Mitja

Divendres a les 23.30h, Espai central

"Maiurta"
Los Galindos

Petit circ de fusta i lona. Espectacle de modelatge plàstic i vivències. Una experiència musical de variabilitat sonora. Circ d’entranya, suggeridor a viatjar a la pròpia intimitat. Un divertiment poètic i acollidor per a tots els públics.

Circ, Titelles. Mitjó

Dissabte a les 18h  i ales 21.30h- Espai central

Aforament Limitat, preu: 2€

"Parasite Circus" Têtes de Mule

Tots els fracasats, els pitjors accidents que hagueu pogut imaginar en un circ, us els proposen aquest vespre! Senyores, Senyors, atenció! hi haurà sang, hi haurà esquitxades! Emocions fortes! Veniu a afartar-vos d'hemoglobina !

A la pista artistes,la mort us espera!

Titelles, Circ, Mitja

Dissabte a les 22.30h - Plaça del paper

 

 

"Valentina"
Forani Teatre

Benvenuti alla Pizzeria Allegretto! Valentina te un gran somn. Voldria acariciar els núvols i tocar els estels, pero se sent trista i enfadada perquè no ho aconsegueix...fins que el Giuseppe, uns ratolins molt divertits i una cigonya li donaran l'ingredient indispensable: l'alegria!

Titelles, Mitjó

Dissabte a les 20h - Espai central

 

 

Manero Sound System en concert

A la festa de la Mitja, els Manero Sound System us arrencaran el cul de les cadires amb el seu Funk adictiu! Un concert que desborda ritme i classe, un final de festa apoteosic!

Música, Mitja

Dissabte a les 23.30h - Espai Central

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now