Mitjó

 

Espectacles familiars 

TALLER

TALLER

Sabeu qui és la Caputxeta Vermella, oi? Tothom preparat per dibuixar en gran? Tot seguint el camí marct a terra de la Caputxeta donarem forma i pintarem la seva història: llops, arbres, flors, casetes

Eva Sans

01/06 - 11h00

c/Pirineu

Arts Plàstiques

ADÉU PETER PAN

ADÉU PETER PAN

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten les històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.

Festuc Teatre

01/06 - 13h00

Carpa Central

Titelles

MITJOVE - CONCERT

Els joves de la comarca prenen les regnes del Mitjó, amb aquest combo musical de trombó, baix, guitarra, bateria i teclat que ha nascut a l'Escola Intermunicipal del Penedès

Dank Pank (combo de l'Inter)

01/06 - 14h30

Escenari Obert

Música

HAI LA PESCADORA DE SOMNIS

HAI LA PESCADORA DE SOMNIS

Una caracola de mar emite la música del océano, en un barco de cartón, Hǎi, la pescadora de sueños, inicia su aventura poética por el océano de la imaginación.

Joana Rhein

01/06 - 16h30 i 19h30

Escenari Centro

Teatre visual i Màgia

KUMULUNIMBU

KUMULUNIMBU

Una historia d’amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes.

Cia. Ortiga

01/06 - 17h30 i 20h30

Carpa Petita

Titelles

MULÏER

MULÏER

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat

Cia. Maduixa

01/06 - 18h30

Plaça del Paper

Dansa

MRS BROWNIE

MRS BROWNIE

Mrs. Brownie és un espectacle musical, un homenatge a la música negra americana. Una proposta plena d’humor, tendresa i diversió que fa gaudir a joves i adults amb l’entusiasme i la música d’una diva del funk, el soul, el blues, el jazz… i la xocolata.

Teatre Nu

01/06 - 19h30

Carpa Central

Titelles i Música

LES AVENTURES DEL ZORRO

Un Governador abusa del seu poder i roba al poble, mitjançant un fidel exercit de soldats maldestres. Però el Zorro, ocult sota una màscara marca els abusadors amb una Z i porta de corcoll al Governador.

Cia. Eudald Ferré

02/06 - 12h00

Carpa Central

Titelles

MITJOVE - CONCERT

Els joves de la comarca prenen les regnes del Mitjó, amb dos grups de l'EMAP.

"Els Alarmats" i "Els Nkaputxats"

02/06 - 13h00

Escenari Obert

Música

Mitja

 

Espectacles per a adults

GRI-GRI

GRI-GRI

Un espectacle de gran format amb titelles de mida humana per a públic jove i adult i sense text, que combina música i audiovisual. L’obra està inspirada en l’experiència que va viure la Cia Marionetes Nòmades l’any 2015 a Burkina Faso

Marionetes Nòmades

01/06 - 23h00

Carpa Central

Titelles

CLUB FERNANDO PESSOA

Un club de quatre socis que són fans absoluts de l'autor Fernando Pessoa es reuneixen una vegada al mes per indagar una vegada i una altra en l'obra del seu gran referent, des d'angles, punts de vista diversos i tècniques variades.

Societat Doctor Alonso

01/06 - 22h00

Escenari Centro

Teatre

CONCERT

CONCERT

Divide&Wenceslao som cantautors, humoristes i cap de les anteriors. El nostre propòsit vital és fer un món pitjor perquè creiem que ja hi ha massa cantautors intentant millorar-lo. Nosaltres preferim jugar una carta segura.

Divide y Wenceslao

01/06 - 21H30

Escenari obert Mitjó

Música

Cinema

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now