Espectacles 2015

 

Aquí teniu alguns dels espectacles que podreu veure en aquesta 4a edició. Ben aviat tota la informació al web amb més Circ, més Mitja i més Música!

Farrés Brothers
"Tripula"

Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers: el Globus Estàtic. Un viatge per l’espai, fregant els límits de la realitat, permetent anar a llocs insospitats. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que ens obligarà a incorporar-nos a la tripulació.

Titelles

Dissabte 12h, 17h, 19h Teatre del Centro - Mitjó

Public recomanat

Mitjó: Familiar

Mitja: Adult

 

 

Jordi Bertran
"Strada"

Un espectacle de circ amb marionetes i pallassos, on habita l’essència de grans Mestres com: Chaplin, Tatí, Fellini, Colombaioni, Tozer, Roser o Pepe Otal. Un llegat artístic i humà on el risc i la poètica del circ, la tendresa de les marionetes i el fet llibertari del pallasso, es combinen en un mateix espai escènic.

Titelles

Dissabte 13h, Camp dels Arbres -Mitjó

Centre de titelles de Lleida
"Gúlliver"

Gúlliver somnia en fer-se a la mar i esdevenir capità de goleta. En créixer, podrà viure la seva 1a aventura que el durà a naufragar i caure presoner dels pobladors de Lil.liput. Allí, Gúlliver és talment un gegant i els lil·liputencs estan esporuguits. Ell, però, se’n guanya la confiança i l’amistat fins el punt d’esdevenir l’heroi del poble.
Titelles, ombres, cançons

Diumenge 12h Pub Claret -Mitjó

Zero en conducta
"Allegro ma non troppo"

De vegades l'amor és cec i d'altres... els amants invisibles. “Allegro ma non troppo” son varies histories: una caricia, les dues cares d'una abraçada, les peripècies d'un flexo per escriure, il.luminat amb la seva propia llum, al seu amor, un ser misteriós que no es veu pero es deixa sentir.
Titelles, objectes i teatre fisic

Dissabte 21h30 Teatre del Catequístic- Mitja

L'hora del conte amb Pengim-Penjam
"El Moliner"

La Biblioteca de Sant Pere s'apunta al carro dels titelles i ens ofereix aquesta hora del conte. Potser una actriu, potser una rondallaire, potser una pallassa, potser una titellaire, un personatge polifacètic i imaginatiu treurà de la seva maleta màgica el conte de EL MOLINER.
Titelles, petit format.

Divendres 19h, Plaça de l'Esglesia - Biblioteca- Mitjó

Vicious Bastards
"Cabaret de Circ"

Un Cabaret de Circ alegre, espectacular i original. Els Vicious Bastards son un grup de joves artistes de Circ sortits de l'Escola de Circ Charlie Rivel. Aquest especacle és únic al món i només el podreu veure al Mitjó, ja que ha estat creat expressament per a la Mostra

Circ

Dissabte 20h Plaça del Paper - Mitjó

The Black Snakes
Concert

The Black Snakes son una banda de Blues Rural amb molta energia. Un Blues potent, divertit, animat i amb caracter. Després de participar en nombros festivals de Blues, aquesta banda de Barcelona donarà vida, sons i colors al vermut de Diumenge al Pub Claret

Concert

Diumenge 13h- Terrassa del Pub Claret- Mitjó

Percudium

Aquest any la cercavila s'anima amb Percudium, que  ofereix una festa de ritmes, sons i color en les seves actuacions, a més d'una actitud molt propera al públic, que fa que tothom s'animi a ballar i vibrar amb els seus ritmes. Nous estils, nous instruments, noves tendències.
Música- Cercavila

Dissabte a les 12h pels carrers de Sant Pere -Mitjó

Trastero de las Artes & Chez la poupée
"Cabaret Pasió"

Un Cabaret que combina titelles i teatre, Tango i pinups. Dues companyies que creen un únic espectacle viu, adult, combinant la màgia dels titelles i del Tango. Un veritable plaer pels ulls, les orelles i l'esperit.

Titelles- Teatre -Música

Divendres 24h Taverna d'en Silè - Mitja

DJ Playtex
Festa de la Mitja
 

Dissabte al vespre, música, bar, bon humor, festa, FESTASSA de la Mitja amb DJ PLAYTEX. Bona música per a ballar, fer el titella i passar-s'ho bé.

 

 

Festa

Dissabte 23h- Camp dels Arbres- Mitja

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now