Espectacles

 

Aquest 2014 el Mitjó està ple d'especacles de titelles, clown, ombres, objectes, roulottes, música... No us els podeu perdre!

Jam
"Minute"

En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l’època dels rodets i els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fotos, cercant aquelles cares que ell considera més fotogèniques.

Clown i Objectes, Mitjó

Diumenge a les 11h - Pub Claret

 

 

Fadunito
"La gran Familia"

Quina família més vistosa! Una mare i els seus fills aniran a donar un tomb pel poble. Aquesta família té una característica molt singular i és que són "grans".

Carrer, Mitjó

Dissabte a les 11.30h, Cercavila

 

Animamundi
"La màquina màgica"

L'Aurora Teixidora i el Simón Fa-Sol viuen en un poble on tothom sap fer coses boniques i útils amb les seves mans. L'Aurora té un teler i sap teixir unes teles molt boniques. També sap cosir roba amb la tela teixida. En Simón, que viu al pis del costat de l'Aurora, té un piano i sap tocar unes cançons molt boniques.

Ombres, Mitjó

Dissabte a les 17h30, Teatre el Catequistic

 

Ne me títere pas
"Lo sainet del sr Rector"

Des d’algun càmping de la costa ens arriben en Cisco, l’Anita i en Ramon, arrossegant la seva roulotte-teatre. A dins encabeixen 19 espectadors per mostrar una obra de titelles heretada d’un seu avi portuguès. Amb titelles de l’estil dels “Bonecos de Santo Aleixo”, argument adaptat dels sainets del 1900 i música en directe al so d’un ukelele

Titelles, Teatre i Música, Mitja

Dissabte a les 18.30h, 19.15h, 21h, 21.45h i 22.30h, Plaça de l'Esglesia

Preu: 2€

Public recomenat

Mitjonets: fins a 6 anys

Mitjó: familiar

Mitja: adults

 

Pea Green Boat "L'arbre de les sabates"

En Tim no troba la seva sabata esquerra. La busca per tot arreu fins que un avi li diu que segurament la trobarà en un arbre molt especial. Seguint les instruccions de l´avi, en Tim, tot saltant a peu coix, fa un viatge per tal de trobar la seva sabata perduda.

Titelles de taula, Mitjonets

Divendres a les 19h - Pati de ca l'Olivella

Rambling Puppets
"Canelo Show"

Les entrellaçades vides d’un gós i el seu amo donaran peu a una entranyable comèdia a on es desencadenaran un allau de situacions que cerquen la complicitat amb l’espectador.

Titelles de fil, Mitjó

Dissabte a les 21h, Pati del Mossèn

Marta de Marte
"Papanatas Band"

Espectacle d' arts de carrer on la màgia del pallasso ens arriba a través de la música. Un mini orquestra formada per concertina, guitarra i joguines sonores a les mans del públic ens convida a interpretar cançons de diferents països entre jocs de malabarisme.

Clown i música, Mitjó

Dissabte a les 13h, Plaça de l'Església

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now