Gastronomia

 

A part dels restaurants, bars i tavernes de Riudebitlles, la Mostra us ofereix un espai central amb restauració de qualitat i responsable, amb taules a l'ombra, i haimes i hamàques per a fer la migdiada.

Food'n Roll

 

Productes ecològics de la comarca d’Osona

Suculentes hamburgueses, amanides, Veggie Burgers, patates,salses de tots colors i gustos... menjar assequible, ecològic, fresc i de proximitat, potenciant l’economia local i garantint la qualitat.
Podeu visitar la seva pàgina web:

Shanti Caravan

 

Creps vegetarianes, dolces, sucs i chais

 

Una proposta variada i gustosa de creps vegetals originals que fan venir salivera, creps dolces amb productes ecologics, sucs naturals, te Chai, batuts... nyam nyam!

Podeu visitar la seva pàgina web:

Gela't

 

Gelats artesans sobre rodes

 

Al 2014 ja els vau poder tastar al Mitjó! Un projecte fresc i deliciós, per tots els gustos i paladars, que faran les delicies dels més petits i dels més ganàpies... fets per una gent encantadora!

Podeu visitar la seva pàgina web:

 

Bripau

 

Cervesa Artesana de Riudebitlles
 

Cerveses artesanes 'ales' o d'alta fermentació, elaborades a partir de receptes pròpies que exploten les característiques úniques de l'aigua del Penedès.

Una cervesa de qualitat, feta amb molt d'amor i bon humor!

La Cervesa oficial del Mitjó!

Podeu visitar la seva pàgina web:

Bar del Mitjó
 

Begudes, Tapes i Bon humor!
 

Els nostres Chefs cuinen com els àngels, el bar està ple de begudes bones i fresquetes, els i les barmans son sexis i encantadors. La decoració es brillant i els gots de plàstic del disseny més exclusiu... i com sempre un coctel estrella.. quin serà aquest any?

Podeu visitar la nostra pàgina web:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now