Gastronomia

 

A part dels restaurants, bars i tavernes de Riudebitlles, la Mostra us ofereix un espai central amb restauració de qualitat i responsable, amb taules entre els arbres, envoltades de llumetes, ben aprop del chill out.

Food'n Roll

 

Productes ecològics de la comarca d’Osona

Suculentes hamburgueses, amanides, Veggie Burgers, patates,salses de tots colors i gustos... menjar assequible, ecològic, fresc i de proximitat, potenciant l’economia local i garantint la qualitat.
Podeu visitar la seva pàgina web:

Bripau

 

Cervesa Artesana de Riudebitlles
 

Cerveses artesanes 'ales' o d'alta fermentació, elaborades a partir de receptes pròpies que exploten les característiques úniques de l'aigua del Penedès.

Una cervesa de qualitat, feta amb molt d'amor i bon humor!

La Cervesa oficial del Mitjó!

Podeu visitar la seva pàgina web:

Rolling Pita

 

1er foodtruck ecològic a Espanya

Una proposta variada i gustosa de pites vegetals originals que fan venir salivera, enrotllats i salses estupendes i tot amb  productes ecològics

ells diuen que son de pita mare!

 Podeu visitar la seva pàgina web:

Bar del Mitjó
 

Begudes

Un punt de trobada entre titellaires, artistes, voluntàris i públic. Al bar del Mitjó hi trobareu alegria i ganes de passar-ho bé... i a més a més, ens ajudeu a finançar la mostra!

Cal Salas

 

Els KFC Riudebitllenc de qualitat!

 

Cal Sales es molt famós a St Pere pel Pollastre a l'ast i els canelons. Però no només de pollastre a l'ast i canelons viuen els Forçuts. Pel Mitjó, cal sales us proposen noves i delicioses receptes de pollastre!

 

Xixuneta

 

Gelaters des de fa més de 70 anys!

Una Food Truck que vol emular els drugstores nord-americans dels anys 50's.

16 delicies de gelat artesà, Orxata , granissats naturals i smoothies fets per uns professionals que s'estimem molt el que fan.

Podeu visitar la seva pàgina web:

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now