top of page
Libèlul·la

10/07/2021 11:00 i 19:00

Libèlul·la

Toti Toronell

En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal: autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a LIBÈLUL·LA
Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho, ha inspirat part d’aquest espectacle.

Titelles, Multidisciplinar

mitjó

Tots els públics

Camps dels arbres

Capitol 5 {Rumiar}: Fer safareig

10/07/2021 20:00

Capitol 5 {Rumiar}: Fer safareig

Quim Bigas

{RUMIAR}... Un soroll, un fer, un mastegar, un estar, un cap ficar-s’hi... Aquesta proposta busca la sinèrgia entre l'edició de vídeo, el moviment i el material discursiu o textual a través de la mirada coreogràfica de Quim Bigas. Al Mitjó hi haurà un petit recorregut i la presentació del vídeo. EPISODI 5: {RUMIAR}: Fer safareig.

mitjó

Tots els públics

Circuit. Consulta al punt info

Le voyage

11/07/2021 13:00

Le voyage

Jam

Una vida quotidiana: feina, família, lleure… Però, de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què, hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir. Fugir de la normalitat, d’una normalitat trencada, i emprendre un gran viatge cap allí on s’espera que els somnis es podran fer realitat. Una obra amb moltes lectures per a totes les edats que tracta el fenomen dels refugiats amb delicadesa, humor i respecte.

Clown, humor gestual i circ

mitjó

Tots els públics

Carpa Mitjó

Roig Pèl-boig

10/07/2021 13:00

Roig Pèl-boig

Mimaia Teatre

A les mines de carbó viu Roig Pèl-boig. Encara és un nen, però ja coneix el treball dur de la mina i el sabor de les pedres. El carbó que troba Roig il·lumina el món de fora, un lloc on somia escapar algun dia per poder mirar la lluna. Però al món de fora la llum no deixa que es vegin les estrelles i a ningú sembla importar saber d’on ve tot el carbó. Roig Pèl-boig és una història de llum i d’ombres que convida a una reflexió sobre lo visible i l’invisible; sobre l’origen i el valor de les coses.

Titelles

mitjó

Públic familiar

Carpa Mitjó

Rob

10/07/2021 21:00

Rob

Zero de Conducta et Teatre de l'Abast

Quan Rob va pujar a aquell vaixell, no sabia que mai arribaria al seu destí. O potser el destí li tenia reservat aquell lloc, una illa en la qual l’única cosa que trobaria seria a si mateix.
Quan la vida va a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I, mentre venen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.
Acompanyeu en Rob en la seva soledat, però no el crideu, no us podrà escoltar, ja que la seva illa en realitat es troba al seu interior. Així que relaxeu-vos i bon naufragi.

Titelles, Multidisciplinar

mitjó

Tots els públics a partir de 7 anys

Carpa Mitjó

Slapstick

10/07/2021 17:30

Slapstick

Mar Gómez

Un curtmetratge còmic sense pantalla sobre un personatge que espera un tren. El nostre personal homenatge a l'edat d'or del cinema mut!

Dansa, teatre i clown

mitjó

Tots els públics

Camps dels arbres

Conseqüències

11/07/2021 11:30

Conseqüències

Moveo

M’he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu
ritme al meu voltant. Com puc trobar-me amb el que vaig perdre durant
aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força
estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.
I tu? Què mires?

Dansa

mitjó

Tots els públics

Plaça del Paper

espectacles mitjó 2021

mira mira!

bottom of page