QUÈ ÉS EL MITJÓ?

Mitjó neix el 2012 com a 1ª Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles. El fil conductor del Mitjó són els titelles. Ens atrau la màgia, la poesia i la llibertat que desprenen els titelles, i també moltes altres expressions com la música, la pintura, la poesia, la fotografia, el graffiti, el cinema …Allò que ens mou, allò que ens motiva principalment és fer arribar al nostre poble i a la nostra comarca el que nosaltres gaudim plenament com a espectadors, el que ens transforma, ens confronta amb nosaltres, el que ens fa pensar, gaudir i patir com a bèsties, el que està VIU!!

 

El Mitjó Riudebitlles té un caràcter local, familiar, acollidor, popular, irreverent i transgresor. El nostre públic és familiar, però també reservem un espai de nit, La Mitja, pel públic adult. Tot i la versió reduïda de l'any passat aquest any esperem tornar a créixer en nombre d’espectadors, en la qualitat i quantitat dels espectacles programats i en el nombre de col·laboradors i patrocinadors. Tanmateix, l’esperit del Mitjó és ser una Mostra de Titelles petita i propera, popular i exigent amb la qualitat, divertit i amb propostes arriscades.

 

 

 

QUI L'ORGANITZA?

Un grup d'artistes i somniadors que viuen a Sant Pere de Riudebitlles i a l'alt Penedès.... I les seves families, i els seus amics, i els amics dels amics, i la gent del poble, i l'ajuntament, i altres titellaires... tanta, tantíssima gent, que no hi cabrien.

 

El CoLlectiu Mitjó és una Associació sense ànim de Lucre

Amb la col·laboració de:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now