QUÈ ÉS EL MITJÓ?

Mitjó neix el 2012 com a 1ª Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles. El fil conductor del Mitjó són els titelles. Ens atrau la màgia, la poesia i la llibertat que desprenen els titelles, i també moltes altres expressions com la dansa, la música, la pintura, la poesia, la fotografia, el graffiti, el cinema …Allò que ens mou, allò que ens motiva principalment és fer arribar al nostre poble i a la nostra comarca el que nosaltres gaudim plenament com a espectadors, el que ens transforma, ens confronta amb nosaltres, el que ens fa pensar, gaudir i patir com a bèsties, el que està VIU!!

 

El Mitjó Riudebitlles té un caràcter local, familiar, acollidor, popular, irreverent i transgresor. El nostre públic és familiar, però també reservem un espai de nit, La Mitja, pel públic adult. Tot i la versió de resistència de l'any passat amb el Mitjó de Balcó aquest any esperem tornar a trobar-nos en un festival que mantindrà l’esperit de sempre: ser una Mostra de Titelles petita i propera, popular i exigent amb la qualitat, divertida i amb propostes arriscades. Ens assegurarem d'oferir una mostra segura per a tothom, seguint totes les mesures que el moment ens demani, però també intentarem fer-ho d'una manera fàcil i agradable per a totes i tots.

 

 

 

QUI L'ORGANITZA?

Un grup d'artistes i somniadors que viuen a Sant Pere de Riudebitlles i a l'alt Penedès.... I les seves famílies, i els seus amics, i els amics dels amics, i la gent del poble, i l'ajuntament, i altres titellaires... tanta, tantíssima gent, que no hi cabrien.

 

El Col·lectiu Mitjó és una Associació sense ànim de Lucre