Tallers

 

El Mitjó es una mostra interdiciplinar. Una mica com els titelles, punt de trobada entre el teatre, les arts plàstiques, la poesia, la música,... És per això que sempre ens agrada programar tallers on aprendre i passar-nos-ho bé fent tota mena de coses

Think Big - pintura gegant

 

 

Un clàssic del Mitjó que no et pots perdre. Aquest col·lectiu d'artistes de Barcelona arriben a Sant Pere de Riudebtilles, i s'apoderen d'una plaça, d'un carrer, de cotxes, de tot el que es troben i ho converteixen en una gran tela. Esponges, pinzells, raspalls i escombres es converteixen en les eines per deixar alliberar tota la vostra creativitat i l'expressió. Un taller per tota la familia, d'on sortireu amb les mans brutes i el cor blanc..

Gratuít, Familiar

Dissabte a les 18.30h, Plaça de les Eres

Graffiti

 

Vols aprendre a fer un graffiti? Werens (Ramon Puig) duu més de 25 anys actiu en l'àmbit artístic nacional i internacional gràcies a la seva immersió en el món de l'Art Urbà. En el taller aprendràs com idear un graffiti i les tènciques bàsiques de pintura. El taller comença el dissabte 26 a les 11.30 i s'acaba a les 20h amb la festa d'inauguració del Graffiti.

Gratuït

A partir de 12 anys, Places Limitades

Dissabte, Mati i tarda, Varis Espais

Clown - Marta de Marte

 

La Marta de Marte és una Clown exceptional. Ens proposa un taller dinàmic i plè de riures en un entorn natural, a la vora del Riu Bitlles. No cal tenir experiència per participar en aquest taller pràctic, només tenir ganes d’endinsar-se i conèixer el màgic mon del clown per adults. Cal que porteu roba cómode i deixeu volar la vostra imaginació i el vostre cos.

15€

Adults, Places Limitades

Divendres de 16h a 20h, Font dels Quadres

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now